Свято 8 березня

2017-03-08

/Files/images/image.gif

Свято 8 березня

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

Нашу школу цей день також не оминув стороною. У переддень свята, 7 березня, в гості завітали олімпійські боги і подарували найчарівнішій частині людства святковий концерт./Files/images/DSC01911.JPG

Всі діти щиро вітали своїх вчителів, бабусь та мам, а хлопчики своїх однокласниць. Учні та вихованці дитячого садка порадували своїм співом, звабливими та запальними танцями, зворушливими віршами. Це було цікавим і ніжним подарунком до свята. Всіх зачарувала мрійлива атмосфера, яку створили ведучі: Левон Юрій та Кисляк Андрій.

/Files/images/DSC01913.JPG

Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi