Міжнародний день Толерантності!

2016-11-11

Міжнародний день Толерантності!

/Files/images/images.png

Кожна людина унікальна - має свої погляди на життя і прагне, щоб їх поважали інші. Найважливіше у спілкуванні з людьми – визнати, що кожна особистість бачить світ по-своєму, і має на це право! Толерантність – це основа свободи, культура компромісу, терпимість, повага до прав іншої людини, визнання її бажання відрізнятись зовнішнім виглядом, вірою, думками, вчинками.

16 листопада 1995 р. було започатковано Всесвітній рух толерантності, який був схвалений Генеральною конференцією ЮНЕСКО на ХХVIII сесії. Актуальність виховання толерантності учнів у сучасному українському суспільстві великою мірою зумовлюється тим, що перед світом досі стоїть проблема нетерпимості та неповаги, що спричинена економічною нестабільністю, соціальною нерівністю, активізацією злочинності, тероризму, соціальними потрясіннями.

В кожному класі нашої школи до Дня толерантності були проведені виховні години. Саме у школі учні вчаться розуміти інших людей, їх проблеми, виявляти шляхи взаємодопомоги і взаємодії у щоденних ситуаціях шкільного життя.

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi