• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День пам'яті та примирення, День Перемоги

День пам'яті та примирення, День Перемоги

2016-05-09

Із світлим сумом та безмежною радістю відзначаємо 71-у річницю великого свята – Дня Перемоги. День, коли кожен із нас – і той, хто пережив труднощі лихоліття, і той, хто народився і виріс у мирні роки, складає шану живим і полеглим героям. Людям, які понад усе цінували свободу і незалежність рідної Вітчизни. Живуть ще спогади і житимуть до безконечності, тому, що є ще люди, у яких болить душа від слова "війна" .

З нагоди відзначення 71-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. у Морозівському НВК відбувся ряд заходів, що висвітлювали події 1939 – 1945 рр. та роль України у знищенні фашизму в Європі.

Починаючи з квітня, тривають виховні години, години спілкування, на яких класні керівники знайомлять учнів із страшними фактами Другої світової війни, важливими переламними подіями в історії війни, прикладами мужності й героїзму воїнів, видатними особистостями періоду 1939 – 1945 рр.

9 травня 2016 року учні та педагогічний колектив Пилипчанського НВК взяли участь у мітингу,що присвячений Дню пам'яті та примирення, 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 71-й річниці завершенню Другої світової війни, який був проведений біля пам'ятника загиблим односельчанам. Вшанували пам’ять про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на сході України у боротьбі проти російської агресії.

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi